Brug VR til at opleve og forstå det umulige!
En af de store fordele der altid har været ved traditionel 3D er når man skal visualisere noget som enten koster for meget tid/penge at filme – eller som er for farligt eller direkte umuligt at filme.
Det kan være fly, helikoptere og boreplatforme hvor udgiften til at filme ville være ret høj. Men det kan også være en vært der står i et test lokale hvor en mølle vinge testet til den “eksplodere” – som det vises I LM Windpower filmen Cost of Energy.

Det man så får ekstra ud af VR – er oplevelsen – altså at man fornemmer, afstande, størrelser m.m. som om at man er i den verden der præsenteres. 3d synet – og muligheden for at bevæge sig rundt og interagere i VR universet – overbeviser simpelthen hjernen om at man er et andet sted – og man fornemmer dybden, størrelsen og endda faren – meget voldsommere.

Dette kan også bruges til situationer som forsøger at beskrive fare – som brandfare, eksplosionsfare eller højdefarer m.m. – hvor man med VR får den voldsomme oplevelse – og derfor kan huske det budskab der ønskes vist meget bedre.

2017-06-19 (9)

2017-06-19 (11)

2017-06-19 (4)

2017-06-19 (3)

Leave a Reply